Duurzaam ondernemen

Je webshop verkopen? Zo doe je dat!

Dame achter laptop

Online Retail via een verkoopaccount is zeer succesvol

Bijna niemand had enkele tientallen jaren geleden voorspeld dat de online Retail handel zo groot zou worden als deze vandaag de dag is. Bijna alle aankopen worden online gedaan en zowel de consument als de ondernemer profiteert op meerdere vlakken van dit type verkoopplatform. Online marktplaatsen worden steeds populairder en in Nederland zien we dit vooral terug in verkoopaccounts via bol.com en zogenaamde FBA accounts van Amazon.

Dit type account is vooral voor veel startende online verkopers een ideale opzet, waarmee veel minder werk gemoeid is dan bij het opzetten van een eigen onafhankelijke webshop. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook op het gebied van verkoopaccounts er steeds meer lucratieve deals te vinden zijn. Webshopovername .nl ziet de afgelopen jaren dan ook een significante toename van het aanbod aan beschikbare verkoopaccounts met zeer goede resultaten.

Een verkoopaccount (ver)koop je bij webshopovername.nl

Een verkoopaccount is zowel geschikt voor startende online verkopers, als ook voor bestaande webshops. Als geroutineerde webwinkelier is het vaak een zeer interessante optie om naast je bestaande webshop ook een verkoopaccount te gebruiken en je goederen en diensten ook via een marktplaats aan te bieden, om zo een nog breder publiek aan te spreken en het bedrijfsresultaat verder te verbeteren. Om een bedrijfsverkoop op een goede manier te laten verlopen is het een goed idee om gebruik te maken van een bemiddelingspartij.

Webshopovername.nl helpt bij de begeleiding van het proces en zorgt ervoor dat alle partijen tevreden zijn met de bedrijfsoverdracht en assisteert daarnaast ook met de financiële afhandeling. Op eigen titel een bedrijf verkopen is vaak zeer lastig en brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Het verkopen van een webshop of een verkoopaccount van onder andere bol.com en Amazon FBA accounts vinden dan ook dagelijks plaats in het netwerk van webshop overname.nl.

Altijd de juiste prijs binnen afzienbare tijd door jarenlange ervaring op de markt

Het gebruik van een bedrijf als webshopovername.nl bij de aan- of verkoop van een verkoopaccount biedt vele voordelen. Webshopovername.nl is al vanaf 2015 een zeer betrouwbare verkoopplaats voor diverse bedrijven, websites en -shops. Door de jarenlange ervaring en de kennis van de markt is webshopovername.nl altijd zeer goed op de hoogte van de prijzen die realistisch zijn in de markt voor verkoopaccounts. Het maakt deze markplaats voor webshop verkopen dan ook de beste plek om jouw verkoopaccount tegen de juiste prijs te verkopen. Met het netwerk van maar liefst meer dan dertigduizend actieve E-commerce kopers is een geschikte koper vaak zeer vlot gevonden.

Ook voor jou

Comments are closed.