Marketing

Dit zijn de meest creatieve manieren om jouw onderneming te promoten

Promoten

Een onderneming hebben is natuurlijk ontzettend leuk en het vraagt om veel tijd en energie. Als het je eigen bedrijf is steek je er je ziel en je zaligheid in en ben je er vaak veel uren per dag, per week, per maand en per jaar mee bezig. Maar omdat je er zoveel plezier in hebt, heb je dat niet eens door. Wat het werk nog extra leuk maakt is dat je successen kunt zien en de groei van je onderneming kunt volgen. Maar hoe komt die groei er en hoe maak je van jouw bedrijf ook een succes? Door middel van het inzetten van promotionele acties bijvoorbeeld. Een bedrijf promoten is een van de zaken die je niet onbehandeld kunt laten, omdat het (zeker in deze tijd) nou eenmaal nodig is om via allerlei kanalen de doelgroep te kunnen aanspreken en te weten waar zij te vinden zijn en hen vervolgens precies datgeen geven waar zij wens en behoefte aan hebben.

Creatieve promotie ideeën

Omdat er in deze digitale wereld steeds meer gebruik wordt gemaakt van online kanalen is het slim om hier met je marketing ook goed op in te spelen. Dit is ook een keuze die steeds meer ondernemers maken, om hun budget dat zij beschikbaar hebben voor marketing hierop in te zetten. Maar daarbij moet je niet vergeten de offline, oftewel de fysieke marketing niet achterwege te laten, want ook dit is nog steeds een zeer effectieve wijze om de doelgroep te benaderen. Een combinatie hiervan maken zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk mensen op diverse wijze aanspreekt. Wat voor dingen kan je dan zowel doen om promotie te maken voor je onderneming?

Boodschappentassen

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je tassen voor de boodschappen te laten bedrukken. Omdat iedereen boodschappen doet en deze tassen vaak in de auto neerlegt zodat zij die altijd bij zich hebben, wordt men hier veel mee geconfronteerd en zal je zien dat de zogeheten ‘brand awareness’ van jouw merk zal stijgen in het hoofd van de klant. Dat is namelijk precies wat je hiermee wil bereiken. Daarnaast kan je ook andere geschenken gebruiken om je promotie uit te halen. Denk aan verschillende voorwerpen waar mensen veel gebruik van maken en waar je door middel van het plaatsen van je logo meer knowledge van jouw bedrijf kan behalen. Denk bijvoorbeeld aan zakdoekjes, bestekzakjes, camera beschermers voor op je laptop et cetera.

Ook voor jou

Comments are closed.

Meer in:Marketing